Gambar Seksi Nabila Huda Kembali Diperkatakan

Gambar Seksi Nabila Huda Kembali Diperkatakan

Nampaknya gambar pelakon seksi, Nabila Huda Suhaimi atau lebih mesra dikenali sebagai Abil kembali diperkatakan umum selepas dia berkongsi gambar terbarunya di laman Instagram miliknya.
Abil telah memuat naik dua gambar yang menampakkan bahagian perutnya walaupun aktres itu telah mengaburkan bahagian yang terdedah itu kepada pengikutnya di laman sosial tersebut.
Dua keping gambar itu diambil Abil ketika bercuti di Langkawi, Kedah bersama teman lelakinya, Nas-T dan pengurusnya, Niesa Khalil.
Dari kebanyakan komen yang diterima, terdapat dua pihak, yang mana, satu menyokong sikap Abil yang tidak pernah hipokrit dengan kehidupan sosialnya sementera satu pihak lagi pula menasihati supaya aktres itu segera berubah dan tidak lagi berkongsi gambar sebegitu kepada umum.
Malah, ada juga peminat yang sanggup ‘unfollow’ Abil di Instagram kerana mereka sudah muak dan jelak dengan aksi berani aktres itu dalam berpakaian.
Hmm, apa pula pendapat anda?
Gambar Seksi Nabila Huda Kembali Diperkatakan
LANGKAWII
LANGKAWI1
LANGKAWI2
Oleh: AUDREY LEE

Like FanPage BeritaHangat™ di https://www.facebook.com/beritahangat , dan Join https://www.facebook.com/groups/promoteblog/ untuk promote blog korang.. TQ

0 comments:

Post a Comment

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story