Video Yang Membuktikan Zara Sememangnya WujudBEBERAPA minggu sebelum ini, kita dikejutkan dengan pendedahan seorang pelacur berbangsa Melayu yang dilihat amat berani ‘mempromosikan’ dirinya di laman sosial bagi menawarkan perkhidmatan seks.
Dikenali dengan nama Zara, dia menjadikan medium Facebook untuk mendapatkan pelanggan dan dilihat tidak segan silu memaparkan gambar seksi melampaunya.
Apa yang menjadi kemusykilan ialah ada yang berkata si Zara ini tidak wujud dan gambar-gambar yang bertaburan di media sosial mungkin hanya digunakan bagi mengaburi mata pelanggannya.
Apa yang pasti wanita bernama Zara ‘wujud’ dan inilah bukti yang diperoleh daripada perkongsian video daripada sebuah lagi akaun media sosial miliknya.

“Hi, my name is Zara, today Zara nak tunjuk which one page zara yang  betul.. so sebab banyak sangatkan page yang  guna nama Zara tapi sebenarnya fake. This is my page, first, ok, my personal page, second, Zara Triple XXX, third, Zara Blackbook, ok tiga ni je yang Zara punya kalau yang lain tu bukan Zara punya ok. Ok if anything you all nak call ke atau Whatsapp ke this is the number, is that clear? Zara ni wujud tau, Zara ni perempuan la, so ok bye,” ujarnya.

Seperti biasa, Zara mengalu-alukan sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai group media sosial tertutupnya. – MYNEWSHUB.CC
Like FanPage BeritaHangat™ di https://www.facebook.com/beritahangat , dan Join https://www.facebook.com/groups/promoteblog/ untuk promote blog korang.. TQ

0 comments:

Post a Comment

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story