VIDEO: Aksi Kemaruk Nak Jadi Artis

VIDEO: Aksi Kemaruk Nak Jadi Artis

Kebanyakan kita mesti pernah berangan nak jadi artis dan buat persembahan macam artis popular kan?
Pemuda dalam video di bawah juga sama, tapi bezanya dia dan kawan-kawan melangkah setapak lebih jauh dengan merekodkan persembahan ‘konsert’ mereka ala-ala klip video untuk lagu Sandiwara Cinta nyanyian Kumpulan Republic.
Yang tak tahan tu persembahan diberikan penuh penghayatan siap dengan ‘mikrofon’, pemain ‘gitar’, ‘bass’, ‘keyboard’ dan ‘dram’ walaupun masing-masing cuma mengenakan but getah dan berada di kawasan terpencil.
Tak apalah, tak salah untuk berangan-angan… – REM RAMZI
Sumber: Facebook GuaTv Dot Com

Post by GuaTv Dot Com.
Like FanPage BeritaHangat™ di https://www.facebook.com/beritahangat , dan Join https://www.facebook.com/groups/promoteblog/ untuk promote blog korang.. TQ

0 comments:

Post a Comment

Loading...

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story