Makcik Menukar Wajah Jadi Remaja Di Korea Selatan



Name: Jung Da Yeon
Date of Birth: Nov 27, 1966
Weight: 162 cm
Weight: 50 kg
Website: http://www.jungdayeon.com
Twitter: http://twitter.com/#!/jungdayeon
Facebook: http://www.facebook.com/jungdayeon

Jung Da Yeon adalah seorang makcik yang pernah bertubuh gemuk seberat 70kg,Suatu hari dia buat keputusan untuk mengubah hidupnya.Dia melakukan diet ketat dan senaman.Hanya dalam 3 bulan dia berjaya mengurangkan 20 kilo badan.Lihat saja badan dan mukanya adakah seperti 46?

















































































20 comments:

Anonymous said...

WAAA..CAYALAH DIA!

Kesilapan Dalam Filem ADNAN SEMPIT 2 (klik) said...

biar betul ni makcik tua!!!!

Anonymous said...

Nak badan cam dia ! HAHHA tapi bukan utk tatapan bukan muhrim lah ~

Azrin Saedi said...

betul ke ni???

rullyherbal said...

betul..betul..betul

Anonymous said...

kalau lah mcm ni sumpah aku tak bini baru.hahahaha

Anonymous said...

perghh..drpd 70 trus dpt bdn cmtu..caya laa!

Anonymous said...

kompem bedah plastikkkk.....

iizza said...

biar betikk..ada buat pembedahan plastik nih..x caya la leh cun sampai camtu dengan diet jer

Anonymous said...

boleh caya la lau die juz diet..mak aku umo 40..ramai ckp cm 25-30..bab mak aku jage badan n kesihatan..segalanya mungkin lau idup berdisiplin.. ^_^

KAKI LIRIK LAGU said...

terseksa.. batin aiii nengok amoii nie!

Nabilah said...

kalau tengok gambar dia sebelum kurus, memang amoi ni lawa pun. aku tak rasa dia buat surgery kat badan tapi muka mungkin ada buat sikit (itu benda biasa). and lagi satu senaman yg dia buat tu namanya toning, sebab tu habih suma curve badan timbul dgn cantiknya~ :) aku pernah tengok video nenek umur 80+ still boleh buat gimnastik sebab senaman yang dia amalkan. tak payah terkejutlah kalau makcik 46 tahun ni still boleh nampak macam 20+ tahun.

Anonymous said...

yer ker nabilah?

Amini Kun said...

macam x caya jer.. -.-'

phreak-id said...

Korea patut dapat anugerah "Champion in Plastic Surgery"


Terbaru >Macam Mana nak Kenal Awek Gamer Yang Hot? >Berani Naik Motor Ni? >Awas! Speedtrap Cara Baru!

Anonymous said...

ini memang bukan plastic surgey..body dia solid sebab senaman dan diet, memang boleh jadi..tak ada yang mustahil langsung...saya dah cuba sendiri..(tapi kena telan pil fat burner juga lah, boleh cari kat gim angkat berat) ..tapi muka dia tu, ada kut kena touch up, tapi bukan botox vitamin dan seumpamanya...

photo said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sop said...

terbaik!
kalau buang make uo mesti nampak tua
tp bdn mmg cun

Agen Bola said...

wow, berotot tp ttp comel

Anonymous said...

syaitan jelmaan memang banyak di korea. jgn mudah tertipu....org korea dan jepun asal rupa memang buruk dan pengotor.

Post a Comment

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story