Telur Ayam ini Berwajah Alien !!Siapa yang tak pernah memakan telur. Kandungan proteinnya yang tinggi serta berkhasiat. Makanan asasi wajib yang harus sedia di meja makan.

Namun jika anda menjumpai telur yang seperti ini, saya yakin, pasti takut untuk memakannya. Bukannya tak lazat, tetapi sayang untuk pecahkani.

Mungkin ini yang dirasa George Mitchell dan Olga tatkala mememukan telur di ladang mereka. Telur ini tak aneh, tak boleh meramalkan cuaca, tetapi wujudnya yang tak biasa.

Pasangan suami isteri yang tinggal di Beechwood, Middlesborough, United Kingdom, menggeletar ketika mengambil telur dari ayam mereka dan mendapati bentuknya menyerupai wajah alien.

Respons pertama George Mitchell bahawa wajah aneh ini adalah sebuah kuning telur. Namun ketika dilihat dengan teliti, ternyata bukan.

Polanya menyerupai seperti sebuah wajah. Memiliki mata, mulut, dan bahkan hidung. Dengan saksama George Mitchell melihat kembali dan kembali, ia membuat kesimpulan jika ini adalah wajah alien.

"Selama bertahun-tahun aku dan Olga berternak ayam (petelur). Ini sukar dipercayai. Mungkin anda tak percaya. Ia sepertinya menatap ke aku, "papar George Mitchell.

George Mitchell menunjukkan telur aneh ini ke teman dan kerabat. Dan mereka setuju jika si telur menyerupai wajah alien.


"Saya fikir itu adalah ET. Saya tak percaya ketika dia mengataka padaku. Itu sangat menakutkan, "tegas Olga isteri George Mitchell.

Kedua-dua pasangan tersebut sepakat untuk menyimpan telur-telur ini. Tak akan dijual atau dipecahkan. Dan bahkan akan melestarikannya.

"Jelas kami tak akan memakannya. Kami akan menyimpannya dan menunjukkan nanti pada anak cucu kelak, "katanya. sumber

0 comments:

Post a Comment

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story