Nak Tak Mesin Layan Diri Macam Ni Kat Malaysia?

SELALUNYA mesin layan diri macam ni banyak kita jumpa untuk menjual minuman panas atau sejuk serta makanan ringan, tapi sebenarnya banyak lagi produk yang boleh dijual di mesin layan diri.
Seperti di Jepun, Amerika Syarikat dan Hong Kong, mesin layan diri menjual pelbagai produk bukan sesuatu yang asing. Kita boleh membeli makanan panas, payung, rokok, gajet waima seluar dalam dari mesin layan diri.
Jom kita tengok mesin-mesin layan diri yang ‘cool’ ni…
1. Mesin Gajet, anda boleh membeli peranti elektronik dari mesin ini termasuk Ipad. Mesin ini terdapat di Los Angeles.
kak sha1 (wm)

2. Nak tilik nasib? Boleh guna mesin jer… nak percaya atau tak terpulanglah…
kak sha2 (wm)

3. Teringin nak makanan laut segar?  Boleh ditemui di Osaka. Harga seekor udang ini bermula dari 100 yen…
kak sha3 (wm)

4. Pakaian dalam pun boleh beli dari mesin layan diri. Cuma pastikan saiz yang betul jer… heheheh
kak sha4 (wm)

5. Panas atau hujan tiada masalah. Nak beli payung pun boleh…
kak sha5 (wm)

6. Makanan panas boleh dibeli 24 jam…
kak sha6 (wm)
7. Telur pun dijual…
kak sha7 (wm)

8.  Sempoi la boleh beli sandal kat sini jer…
kak sha8 (wm)

9. Nak buat kejutan pun senang…. Gubahan bunga segar siap sedia untuk dihadiahkan.
kak sha9 (wm)
10. Makanan sihat… salad segar dari mesin layan diri.
kak sha10 (wm)

Rasanya dah tiba masanya kita mempunyai lebih banyak mesin layan diri macam ni. Maklumlah di zaman serba pantas, teknologi dan kemudahan sebegini sangat membantu!  - MYNEWSHUB.CC
Like FanPage BeritaHangat™ di https://www.facebook.com/beritahangat , dan Join https://www.facebook.com/groups/promoteblog/ untuk promote blog korang.. TQ

0 comments:

Post a Comment

Loading...

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story