Lagi Artis Melayu Berani Dedah Dada, Seksi TerlampauSyella Kamaruddin, merupakan seorang artis yang kurang dikenali, jarang muncul dalam mana-mana drama, namun dia sering dihinggap dengan cerita panas, terutamanya berkenaan pakaian seksi yang selalu terdedah sana-sini.


Kalau dulu, ada cerita Syella yang konon’nya bergaduh di Facebook sebab ditegur oleh orang veteran kerana berpakaian seksi, namun kami rasa teguran itu tidak diendah sangat. Gambar terbaru (mungkin?) daripada Syella kembali menghangatkan mata-mata yang memandang. Apakan tidak, buah dada’nya hampir separuh terkeluar, macam nak ditayangkan sangat kemontokan aset berharga miliknya.


Daring dan berani, namun itu bukan tiket untuk popular dan mendapat perhatian produser filem. Cuba tengok Lisa Surihani & Siti Nurhaliza, tak perlu tayang apa-apa pun, fans mereka tetap berjuta-juta. Kami pun pelik, Syella ni orang’nya cantik, putih melepak. Apa motif nak tayang buah dada, low cut beb? Versi NSFW selepas ini, jizz!

SUMBER
Sumber: Ohbulan

2 comments:

Jumin Blog said...

Pelakun2 wanita Malaysia...jngnlah kalian terikut-ikut gelagat pelakon2 Barat..yg suka mendedahkan aurat...kekalkan kesopanan dan budaya ketimuran kita..

Anonymous said...

Mak ai, tetek!!!!!!!!!!!!!! nak ramas nak isappp!!!

Post a Comment

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story