Parodi Ketua Kelas Kena Belasah

parodi ketua kelas kena belasah

Setakat ini, sebahagian besar kita sudah menonton seorang ketau darjah dibelasah beberapa rakan sekelasnya.
Tiga daripada murid yang membelasah itu pun sudah dibuang sekolah.
Mereka mungkin sedang mengisi borang untuk menjadi sampah masyarakat sepenuh masa waktu ni….tak tahulah…
Sekarang, kita tonton parodi kejadian itu pulak…
Terima kasih la pada bebudak yang buat parodi ni….gua gelak siot…memang gua gelak….
Paling best….kat hujung tu parodi tu ada kata-kata nasihat lagi…best…
AK-47


Like FanPage BeritaHangat™ di https://www.facebook.com/beritahangat , dan Join https://www.facebook.com/groups/promoteblog/ untuk promote blog korang.. TQ

0 comments:

Post a Comment

Loading...

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story