Artis Baru Tayang LURAH Dalam Majalah…

Artis Baru

Ishhh…, murah hati betul artis kita sekarang ni kann… Senang-senang je buat ‘wayang free’ untuk peminat tanpa sebarang rasa bersalah..
Gua terfikir jugak.., kalau dorang tak dedah sana sini.., tak popular ke hah? Saja je kan dorang tu nak bagi jantan-jantan kabaret di luar sana tu berdarah hidung.. Tak baik betul perangai dorang kannn…
Baru-baru ini, penyanyi lagu hatiku milikmu, Nera AF9 telah tampil dalam sebuah Majalah Bandwidth. Majalah ini sebenarnya mengumpulkan koleksi kisah dan gambar gadis-gadis cantik dari Sabah.
Nera atau nama sebenarnya Queennera Francine Francis Kitingon yang menghiasi muka depan majalah berkenaan kelihatan begitu cantik dan menawan..
Walau macam manapun.., mungkin akibat terlampau teruja, beliau berposing sehingga menampakkan lurah miliknya..
Lurah
Sumber: mediapermatangpauh.blogspot.com


Like FanPage BeritaHangat™ di https://www.facebook.com/beritahangat , dan Join https://www.facebook.com/groups/promoteblog/ untuk promote blog korang.. TQ

0 comments:

Post a Comment

Loading...

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story