SIAPAKAH ARTIS PENYANYI JUARA REALITY YANG MER0G0L KEKASIHNYA?


SIAPAKAH ARTIS PENYANYI JUARA REALITY YANG MER0G0L KEKASIHNYA? |  Salam sejahtera semua.pasti artis ini akan malu bila didapati bersalah atas merogol teman wanitanya sendiri apa lagi artis ini adalah antara artis penyanyi terkenal di juara reality tv terkini..persoalannya,siapakah artis ini?..siapakah artis yang merogol teman wanitanya itu tidak hebo kan kerana mungkin atas sebab-sebab tertentu untuk menutup malu beliau..apa dah jadi?…di bawah ini merupakan sumber daripada rotikaya.com.
artis tempatan merogol kekasihnya 221x275 SIAPAKAH ARTIS PENYANYI JUARA REALITY YANG MER0G0L KEKASIHNYA?Satu sumber yang dipercayai berkata, suspek yang berusia 20-an telah merogol teman wanitanya di sebuah rumah di Ukay Perdana semalam.
Didakwa oleh teman wanitanya, suspek ditahan pada jam 12 tengahari di Taman Melati setelah wanita tersebut membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ampang Jaya berhubung kes rogol tersebut.
Ketika kejadian yang berlaku pada 31 Januari lalu pada jam 12.40 tengahari wanita tersebut mendakwa berada di rumah kekasihnya dan ketika itulah dia dirogol.
Sumber turut memberitahu bahawa berdasarkan laporan polis, penyanyi itu dikatakan merogol mangsa ketika keluarga suspek tiada di rumah.
Jika suspek didapati bersalah atas dakwaan merogol teman wanita sendiri, beliau boleh dipenjara selama 20 tahun dan juga sebatan.
Penahanan penyanyi itu juga telah disahkan sendiri oleh Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Amirudin Jamaluddin namun enggan mengulas lanjut berkaitan kes ini.sumber-Rotikaya


Like FanPage BeritaHangat™ di https://www.facebook.com/beritahangat , dan Join https://www.facebook.com/groups/promoteblog/ untuk promote blog korang.. TQ

0 comments:

Post a Comment

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story