Gambar: Menarik Hari Pertama Kempen PRU13

Gambar: Menarik Hari Pertama Kempen PRU13

Berikut merupakan gambar-gambar menarik sepanjang hari pertama kempen PRU13.
11
22
Wakil calon (BN) P.121 Lembah Pantai, Datuk Raja Nong Chik Raja Zainal Abidin bersama warga Sri Pantai dalam program Treasure Hunt Kebersihan anjuran Alam Flora dan Sri Pantai.
Beliau juga memulakan malam pertama kempen dengan majlis bacaan yassin dan tahlil serta solat Isya’ berjemaah di bilik gerakan AC4 Taman Seri Sentosa.
1
2

Wakil calon (BN) N.58 Slim, Mohd Khusairi Abdul Talib bersama Pemuda Gerak Gempur Kg Kuala Slim.
Beliau turut menziarah peneroka, Ramli Abd Rahman yang terlantar sakit sejak 3 bulan lalu.
4

Datuk S.K Devamany (BN) P.162 Sungai Siput bersama penduduk di Pasar Tani, Pekan Sg. Siput dalam usaha untuk merampas semula kerusi parlimen tersebut.
5
Datuk Ronald Kiandee (BN) P.183 Beluran mengadakan perjumpaan bersama penduduk Kg Kolapis di mana hampir 1,079 pengundi di kawasan tersebut.
BIXG8gvCcAEXfY7
Datuk Seri Noh Omar (BN) P.095 Tajong Karang meluangkan masa merasmikan bangunan pejabat PPK di Pekan Beranang, Hulu Langat.
BIXIAlvCAAEwUm7
P. Kamalanathan (BN) P.094 Hulu Selangor yang mengadakan program ‘walkabout’ di Pasar Pagi Serendah sudi beramah mesra dengan pengunjung.
BIXwNC2CEAEqCug
Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin (BN) N.43 Permas yang buat julung kalinya bertanding di kerusi DUN bergambar bersama Suakrelawan Belia BN DUN Permas.
BIXwNC2CEAEqCug
Datuk Mohd Tajudin Abdullah (BN) N.23 Belantek, Sik mengadakan program kempen rumah ke rumah dalam usaha untuk menawan semula negeri Kedah.
Kongsikan gambar-gambar menarik di kawasan anda sepanjang PRU13 ini menerusi twitter kami di @mynewshub
Oleh: HARITS ASYRAF


Like FanPage BeritaHangat™ di https://www.facebook.com/beritahangat , dan Join https://www.facebook.com/groups/promoteblog/ untuk promote blog korang.. TQ

0 comments:

Post a Comment

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story