Pelumba Pasukan Ducati Lawat Bengkel Jalan Sentul

Pelumba Pasukan Ducati Lawat Bengkel Jalan Sentul

KUALA LUMPUR – Penunggang pasukan Ducati, Andrea Dovizioso dan Andrea Iannone mengejutkan orang ramai apabila muncul di bengkel motosikal di Jalan Sentul di sini kelmarin.

Kedua-dua pelumba ternama itu hadir di kawasan bengkel motosikal terbabit bersama Pengarah Sukan Teknikal Ducati, Paolo Ciabatti bagi menyertai program anjuran Shell Advance.
Pengurus Pemasaran Shell Lubricants, Alex Lim berkata, kemunculan Andrea Dovizioso dan Andrea Iannone itu ternyata memeranjatkan pemilik dan pelanggan bengkel motosikal terbabit.
“Lapan pemilik bengkel dan pelanggan mereka dapat merasai pengalaman yang mengujakan itu.
Pelumba Pasukan Ducati Lawat Bengkel Jalan Sentul
“Dovizioso dan Iannone meluangkan masa di setiap bengkel untuk berbual dengan pemilik dan bergambar. Mereka juga menyerahkan cenderamata kerana menyarankan minyak enjin motosikal premium Shell Advance kepada pelanggan,” katanya dalam satu kenyataan semalam.
Kedua-dua pelumba itu berada di Malaysia kerana menyertai MotoGP Shell Malaysia 2016 di Litar Antarabangsa Sepang. – Mynewshub.cc
Like FanPage BeritaHangat™ di https://www.facebook.com/beritahangat , dan Join https://www.facebook.com/groups/promoteblog/ untuk promote blog korang.. TQ

0 comments:

Post a Comment

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story