Lelaki Melayu Ni Pakwe Baru Selena Gomez Ke?

selena

SIAPA lelaki Melayu yang berpeluang naik satu kereta dengan penyanyi antarabangsa Selena Gomez ni? Teman lelaki baru Selena ke?

Lepas dibuat pemerhatian baru perasan gambar-gambar ini semua diedit oleh lelaki ini, Aqil Eizzat bagi menunjukkan gambaran seolah-olah Selena berada di sebelahnya dalam kebanyakan foto yang dimuat naiknya.
Sebelum ini Mynewshub ada siarkan gambar peminat setia Remy Ishak yang gigih mengedit fotonya bersama pelakon kacak itu.

Baca: Gigihnya Peminat Setia Remy Ni Edit Gambar…

Yelah, kalau dah minat setengah mati tu, semua pun jadi gigih kan.
Samalah macam ‘die hard fans’ Selena Gomez ni.




Lepas ni agak-agaknya peminat artis mana yang rajin nak edit gambar, acah-acah artis tu ada di sebelah dorang eh? – MYNEWSHUB.CC
Sumber: Ohbulan




Like FanPage BeritaHangat™ di https://www.facebook.com/beritahangat , dan Join https://www.facebook.com/groups/promoteblog/ untuk promote blog korang.. TQ

0 comments:

Post a Comment

Loading...

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story