"MEJA" LAPTOP PALING KREATIF


Murah dan Senang Dibuat

Kami gemar lepak mamak kerana mamak sekarang dah ada UNIFI. Nak download dengan aman tiada masalah dan paling syok bila perlukan makanan hanya perlu panggil macha. Pagi tadi kami lepak mamak dan nampak brader ini dan "meja" laptop buatan sendiri beliau. Kreatif bak hang! Tak payah beli dekat kedai komputer. Anda pun boleh buat sendiri kat rumah!sumber






Like FanPage BeritaHangat™ di https://www.facebook.com/beritahangat , dan Join https://www.facebook.com/groups/promoteblog/ untuk promote blog korang.. TQ

0 comments:

Post a Comment

Loading...

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story