Ibu Liyana Kecewa Foto Pra Perkahwinan Liyana &Tunang TersebarIbu Liyana Kecewa Foto Pra Perkahwinan Liyana & Tunang Tersebar – “Saya dan keluarga amat kesal dengan apa yang terjadi. Sepatutnya perkara sebegini tidak timbul memandangkan majlis akan berlangsung tidak lama lagi.”
Ibu Liyana Kecewa Foto Pra Perkahwinan Liyana &Tunang Tersebar
Itulah luahan rasa kekecewaan ibu Liyana, Datin Habsah Simpon, berikutan tersebarnya gambar mesra anaknya bersama tunang.
Menurut ibu pelakon ini, beliau kesal dengan tindakan jurugambar tersebut yang menyebarkan foto-foto pra perkahwinan Liyana dan pasanganya memandangkan perjanjian sudah dibuat.
“Dari awal lagi kami sudah memaklumkan bahawa gambar-gambar yang diambil hanyalah untuk simpanan peribadi sahaja dan tidak boleh dipaparkan kepada umum,” katanya.
Gambar pra perkahwinan Liyana Jasmay & Fathudin Mazlan telah dirakamkan di Hyatt Regency Kuantan Resort. Kemesraan yang ditunjukan oleh pasangan ini dalam gambar tersebut telah mengundang kontroversi dan komen yang negatif daripada para peminat di luar sana terhadap pasangan ini.
Oleh: MyArtis.My

Like FanPage BeritaHangat™ di https://www.facebook.com/beritahangat , dan Join https://www.facebook.com/groups/promoteblog/ untuk promote blog korang.. TQ

0 comments:

Post a Comment

Loading...

 
Design by BeritaHangat™ | Bloggerized by BeritaHangat™ - Premium Blogger Themes | BeritaHangat™ Hot Story